799,00 NOK

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

SuperForeldre

Du er i ferd med å investere i kvalitetstid.

Vi garanterer at du får svar på spørsmålene dine! Om du ikke finner svarene i kurset - bruk et av forumfeltene til å stille spørsmålet ditt, så svarer vi deg direkte!

Programleder Bård Brænde og fagansvarlig Nina Nakling.

SuperForeldre gir deg:

  • Svarene på svært mange av de spørsmålene du har rundt det å være mor eller far i hverdagen
  • Anbefalinger fra svært erfarne fagfolk som har hatt barn som profesjon i over 20 år hver.
  • Et kurs med glimt i øyet som trekker direkte paralleller til SuperKollega og prinsippene rundt å gjøre hverandre gode.
  • Et kurs på video som du gjerne kan se sammen med de andre i familien på TV - ELLER på toget på vei til og fra jobb på mobilen. (Du kan også laste ned kursets egen app.)
  • Gode råd også fra Nina Sinding-Larsen og Patrick Glavin
  • Foruten video, inneholder kurset tekst og nedlastbare dokumenter, samt adgang til forum og muligheten til å stille ALLE spørsmål du måtte ha om oppdragelse i forumene. Etterhvert vil vi også invitere til live kurs og masterclasses* der innholdet debatteres og alle kan stille spørsmål i sanntid.


*Masterclass er et online (eller auditoriumsbasert) kurs der mange deltakere er tilhørere og mikrofonen i salen "står på".

NB: Superforeldre er laget for "hverdagen" og tar ikke for seg situasjoner der etatene eller familievernkontoret bør involveres. Vi tar heller ikke for oss kroniske lidelser eller sykdommer.

Nina har over 13.000 følgere på facebook og har holdt over 1000 kurs - her er noen få uttallelser:

Valdres barnehagene fikk gleden av å høre på Nina i dag. Kan bare snakke for meg selv; det var sterkt og mektig. Ærlig og oppriktig. Jeg vil bli bedre, håper barnehagen blir et enda bedre sted å være

Monika Karlsen

For et kurs, for ei dame! En energibunt full av energi og evne til og inspirere! 2 fra Lykkeliten barnehage i Ålesund, fikk i går delta på kurs med Nina på gomerhuset/Skodje! Tar av meg hatten, bøyer meg i støvet, trampeklapp og applaus!!! Alle barnehager trenger en Nina, og vi har lært oss hvordan det er mulig! Bra!

Linn Rangsæter